Hjem » Sidste nyt på bloggen » Cowboy Cookout i Yellowstone

I vores Yellowstone-dage på ferien havde vi hjemmefra besluttet os for at prøve en såkaldt “Cowboy cookout”.

Her skulle vi køre i prærievogne over prærien, få en omgang rigtig cowboymad, høre cowboymusik og nyde kaffen ved bålet på prærien.
Vi havde brugt lige rigeligt tid med at vente på Old Faithful. Det er jo ikke let at holde tidsplanen, når man er ved at være lidt gammel (altså gejseren- – ikke os, jo!). Så vi havde kun halvanden time til mødetid, og mødestedet var stik modsat i parken end Old Faithful. Og i Yellowstone er det altså rimelig langt…

Yiihaa – så gik det over stepperne, og vi nåede det selvfølgelig ikke, men….

Ud over prærien

Vi ankom en halv time for sent. Heldigvis var de åbenbart vant til at folk var på den sene kant, så der var indlagt tre kvarters buffer i planen, så vi nåede fint med alligevel – pyh….

Vi kørte hen over prærien, hvor kun heste med vogne kunne komme, og vores guide fortalte gode historier fra dette område i Yellowstone. Blandt andet var der interessante historier om Theodore Roosevelt, der jo var drivkraften bag oprettelsen af mange af USAs parker.

Vi så også bisoner, og det blev også til et glimt af en Black bear.
Vi ankom og fik serveret en rigtig cowboysteak, hvorefter der var bål og levende countrymusik.

Det at være helt ude på prærien – hvor ingen motoriserede køretøjer kommer, se solnedgangen med mæt mave, og lytte til gode historier og cowboymusik i bålets skær. Det var altså en rigtig god oplevelse.
Nogle gange skal man altså unde sig selv de særlige oplevelser – selvom det lige koster lidt ekstra på feriebudgettet. Det er de her helt unikke oplevelser, der gør, at turen bliver ekstra særlig – og også lidt anderledes end de fleste andres rejser.

Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.