Hjem » Sidste nyt på bloggen » Fra storby til state park

Possum Kingdom State Park
This entry is part 3 of 4 in the series Skjøntour 2017 USA

Efter et par dage i Dallas og Fort Worth ventede vores første oplevelse med en state park på denne tur.

Vi er kæmpe fans af state parks. Det er smuk natur, der er alle fornødenheder, og hvis man camperer får man som regel store pladser midt i naturen.

Denne gang var den første, hvor vi ikke havde en camper med, men på denne tur havde vi reserveret hytter hjemmefra i en række state parks. Denne første state park på turen var Possum Kingdom State Park små 200 km. fra Dallas.

Midt i naturen – state parks er en god løsning

Og som med de gange, vi har haft camper med, så blev vi heller ikke denne gang skuffede over niveauet på deres hytter. Vi blev indlogeret i en hytte med fuldt udstyret køkken og to senge og eget bad. Der manglede intet. Det mindede lidt om en lejrskole, men for 75 dollars pr. overnatning havde vi intet at indvende.

Vi har før overnattet i state parks – flere gange. Læs blandt andet her

Vi boede midt i parken, tæt på en lille kiosk og tæt på søen, hvor vi kunne bade.

Vi havde brug for et par slappe-dage, hvor ungerne fik fiske og svømmet i søen. Vi benyttede os af, at vi havde en ovn, så vi fik både pommes frites fra ovnen og nybagte croissanter.

Vi tog også nogle få køreture, og der var ikke meget at komme efter i forhold til underholdning. Men købe ind kan man jo altid få lidt tid til at gå med. Godt nok var vi endt i et county, hvor man ikke kunne købe vin i supermarkederne, så vi måtte undvære vinen til maden.

Men – good news – vi overlevede!

Series Navigation<< Fort Worth – og et fedt hotelAnmeldelse: Overnatning på roadtrip 2017 >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.