Hjem » Sidste nyt på bloggen » Grand Canyon – og Onkel Kims hytte

This entry is part 18 of 31 in the series Skjøntour 2012 USA

Fra den fantastiske oplevelse blandt indianerne i Monument Valley fortsatte turen til det næste fantastiske sted – Grand Canyon.

Vi havde valgt at køre til den nordlige kant af Grand Canyon, der er knapt så hjemsøgt af turister. Alligevel havde det været umuligt at få fingrene i en campingplads i selve nationalparken, men heldigvis var der en enkelt hytte tilbage at reservere, da jeg bookede hjemmefra.

Onkel Kims hytte

Så vi parkerede Bæstet, og flyttede for en enkelt nat ind i en fin bjælkehytte, der lå kun en spytklat fra kanten.

Det er en rigtig fin hytte vi har fået. En bjælkehytte med terrasse og gyngestole.

Efter en fin dag på kanten – inklusiv obligatorisk solopgang, pakker vi sammen og flytter igen ind i vores camper. Vi sætter kursen mod Flagstaff og Sedona – en tur på omkring 350 km.


Da vi kommer til Flagstaff handler vi og finder en KOA. Desværre er der ingen pool, så vi vælger at køre videre mod Sedona.
Her finder vi en fin plads, men desværre har den heller ingen pool. Vi tager den alligevel for campingpladsen ligger lige op ad en flod, hvor vi kan bade.

Series Navigation<< En nat i en helt anden verdenLækker flod og slappe af dage >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.