Hjem » Sidste nyt på bloggen » Horror-dag og shopping

This entry is part 8 of 9 in the series Skjøntour 2015 USA

Som de fleste (kvinder) ved, så er der ikke den ting, som shopping ikke kan kurere….

Denne dag på turen skulle vise sig at blive et glimrende bevis på netop den påstand.

Efter overnatning på KOA pladsen i Spokane, Washington, gik turen videre mod Portland. En tur på næsten 700 km, som vi havde afsat to dage til.
Men som det ofte sker, når vi kommer i gang i bilen, blev vi hurtigt hooked på at køre hele strækningen på en dag. Dermed kunne vi vinde lidt tid, og måske nå i det outlet, der lå lidt syd for Portland.
Vi blev enige om, at der da sikkert var plads på den campingplads, vi havde reserveret, selvom vi kom en dag for tidligt. Men nej – sådan skulle det så ikke gå.

Da vi endelig – efter mange, mange timer i bilen og masser af kø på vejene omkring Portland, ankom til campingpladsen var den fuldt booket. Vi fandt en anden tæt ved – fuldt booket.

Så måtte vi køre sydover efter en statepark, som vi kunne se på kortet. Vi fandt på vejen hertil endnu en kommerciel campingplads, der var fyldt med suspekte personer og i øvrigt lå klistret op ad motorvejen.

Men nu vidste vi i det mindste, hvor der var plads. Forhåbningsfulde kørte vi de omkring 10 km til den statepark, vi havde udset os. Og det så rigtig godt ud. Hyggelige veje ud på landet forbi bugnende pluk-selv blåbærmarker, og vi fandt parken….Campground full.
Nedtrykte kørte vi til vores horror-campinglads, hvor vi fik en plads nær poolen, som ungerne godt turde hoppe i. Vi voksne holdt os klogeligt på tør grund, da poolen ikke så helt fancy ud.

Vi fik lavet noget mad, og der var wifi og en vistnok døgnåben tankstation, hvor man kunne købe næsten alt, hvad hjertet kunne begære.
Det er som om hver ferie skal have sådan en horror-dag. Sjovt nok, så er det jo netop den slags dage, man tit kommer til at snakke om efterfølgende.

Og hvis man skal finde noget positivt ved denne “horror-dag”, så er det, at ingen kom til skade – hverken mennesker eller køretøjer….

Læs her om vores “horror-dag” på turen i 2012

Shopping-medicin

Efter en god nats søvn var vi klar til vores “slappe-dag”, der kun skulle indeholde lidt shopping i outlet, inden vi ville køre retur til Portland til den campingplads, som vi jo havde reserveret hjemmefra.
Og som bekendt kan en god shoppetur reparere på det meste, og outlettet i Woodburn gjorde da også underværker for humøret.

Vi fik shoppet igennem, handlet i Walmart (vi var også lige ved at få abstinenser efter et par dage uden W). Vi fandt tilbage til campingpladsen i Portland uden de store problemer, selvom der igen var kø på vejene.

Spøjst nok, så har vi ingen fotos…. det er som om, horrordage bare ikke gør sig godt på fotos??

Series Navigation<< På sporet af HiawathaSeattle: Ingen kaffe i kaffens hovedstad >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.