Hjem » Sidste nyt på bloggen » komastaj i medierne

Indimellem dukker komastaj op andre steder end på bloggen her. Andre medier vælger at bringe ting fra komastaj.dk – det er jeg naturligvis både beæret og glad for.  Her er en lille samling af komastaj i medierne

25. juni 2017 Politiken med et rejsefoto fra Texas

14. juni 2017 Repost på Instagram af Momondo

11. juni 2017 Repost på Instagram af Momondo

 

10. juni 2017 i Politiken med et foto i artikel

 

2. juni 2017 Repost på Instagram af Roadtripdiaries

 

5. maj 2017 Repost på Instagram af Amtriangle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.

2 comments

 1. Michael Bo Christensen says:

  Hejsa Betina
  Jeg syntes du har lagt godt ud med din blog. Vi kan fint sidde sammen i flyet til USA. Jeg har selv skrevet lidt om landet på http://www.drivingusa.dk
  Sig til hvis jeg kan hjælpe.
  Venligst Michael Bo Christensen

  • komastaj says:

   Hej Michael
   Tusind tak – og tak fordi du kiggede forbi bloggen.
   Det er svært at starte op, men jeg er sikker på, det nok skal lykkes. Et skridt af gangen, og Rom blev jo som bekendt ikke bygget på én dag.
   Og med en masse erfarne på sidelinjen, er hjælpen aldrig langt væk.
   /Betina

Comments are closed.