Hjem » Komastajs videoer

Hvalsafari i Monterey

Dette er fra en hvalsafari i Monterey, Californien i 2012. Det er en rystet video, men den giver et lille indblik i, hvor fantastisk naturoplevelse det var, da vi så både legesyge pukkelhvaler og en blåhval.

250 km/t: Med højhastighedstog mellem Istanbul og Ankara

Sommeren 2019 bød blandt andet på en togrejse med et højhastighedstog mellem Istanbul og Ankara i Tyrkiet. Turen kan anbefales - og den er tilmed billig! ***** Link til bestilling af togbilletter i Tyrkiet - der kan betales med visakort, og billetterne printes ud hjemmefra. https://ebilet.tcddtasimacilik.gov.tr/view/eybis/tnmGenel/tcddWebContent.jsf **** Følg med på min rejseblog www.komastaj.dk

Vores AirBnB-lejlighed i Budapest

Udsigt fra Fiskebastionen i Budapest

En udsigt som denne finder man ikke mange steder i verden. Fra Fiskebastionen i Budapest har du udsigt til Donau, de smukke broer og verdens - måske - smukkeste parlamentsbygning. @komastaj.dk

Frankrig 2018

Fra sommerferien i Frankrig i 2018. EM i fodbold, Tour de France og Pyrenæerne.

Roadtrip Movie 2017

Fra vores roadtrip i USA i 2017. Vi besøgte Texas, Oklahoma, Arkansas, Tennesee og Mississippi. Musik er Etta James med Lie no better.

Bremen 2017

Fra min pressetur i 2017 for JyskFynske Medier.

Rundtur i en Signature Pool Villa Banyan Tree

Fra min pressetur til Phuket i 2017.

Roadtrip movie 2012

En kort video med highlights fra vores syv uger lange roadtrip i USA i 2012. Vi besøgte Louisiana, Texas, New Mexico, Colorado, Utah, Arizona, Nevada og Californien.

Roadtrip movie 2015

En kort video med highlights fra vores fem uger lange roadtrip i USA i 2015. Vi besøgte Colorado, Wyoming, South Dakota, Montana, Idaho, Washington, Oregon og Californien.