Hjem » Sidste nyt på bloggen » Lækker flod og slappe af dage

This entry is part 19 of 31 in the series Skjøntour 2012 USA

Vi vågner op til et lidt mystisk vejr i vores lejr i Sedona.

Her er meget varmt, overskyet og regnvejr. Hvis man da kan kalde et par små dråber for “regnvejr”? Men det er nok passende at gøre, når vi nu ikke har oplevet ret meget regn i de seneste par uger.

Vejret inviterer til, at vi tager den med ro, og det er også lige, hvad  vi trænger til. Det der ferie kan godt være lidt anstrengende ind i mellem.

Vi bliver enige om at lave en lille smule om på vores tur. Den næste uge er nemlig ret tom i vores plan, så vi rykker turen til Las Vegas to dage frem. Så undgår vi også tre meget lange køreture, når vi kommer til Californien.
Det kræver, at jeg får lavet om på et par bookinger, som vi har lavet hjemmefra. Imens går Kim og ungerne til floden og slapper af.

Floden ligger lige ved campingpladsen. Der er et lille sted, hvor man kan bade, men der er også små vandfald. Vandet er koldt. Der er også et tov, man kan svinge sig i. Ungerne udforsker vandfaldene og strømmene i floden. De hygger sig.

Store vaskedag

Vi bruger også lidt tid på at få vasket vores pudebetræk og lagener. De er efterhånden blevet møg-beskidte af alt det røde sand fra Utah, så det er tiltrængt. Heldigvis er der – som der næsten altid er på de amerikanske  campingpladser – både vaskemaskiner og tørretumbler.
Vi kører til Walmart i en by omkring 20 miles fra Sedona – vi er lidt bidt at Walmart. Her handler vi, og Kim falder i snak med en mand, som fortæller, at vi skal passe meget på med at køre for langt sydpå i Arizona. Her er alt for mange ulovlige indvandrere fra Mexico. Han siger, at politiet tilråder, at man er bevæbnet, når man tager derned?! Arhh – mon dog….
Nå, vi holder os til turiststederne, så går det vel?
På hjemvejen kører vi op i byen, hvor vi går en tur. Her er meget hyggeligt, men også fyldt med turistbutikker.

Vi kører hjem og laver mad.Vi spiser sent. det er mørkt, men vi sidder ude alligevel. Her er ellers tusindvis af fluer, der vil dele vores mad med os. Men de er åbenbart gået i seng. Til gengæld er der flyvemyrer.

Series Navigation<< Grand Canyon – og Onkel Kims hyttePå stikkerne i Saguaro National Park >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.