Hjem » Sidste nyt på bloggen » Monster-rejsedag vel overstået

This entry is part 2 of 11 in the series Skjøntour 2013 USA

Dette indlæg skulle egentlig have heddet – “Monster-rejsedag vel overstået – eller I like your haircut”.

Det første refererer til, at vi startede dette års tur med at stille vækkeuret til kl. 01.30, køre mod Hamborg Lufthavn, parkere, tage shuttlebus, boarde fly og flyve mod Munchen.


I Munchen ventede rejsens første udfordring, da vi ikke kunne finde ned til vores nye terminal – vi kunne se den ovenfra, men der var ingen vej ned. Vi fik vandret MANGE meter frem og tilbage, mens vi misundeligt kiggede på alle de folk, der sad og kedede sig og ventede på deres fly.
Til sidst fik Kim brugt sit tyske, fik spurgt en “sicherheits-person”, og vi fandt ud af, at vi havde været det rigtige sted – vi skulle blot ringe på for at blive lukket ind til gaten (!). Vi ringede på, og en venlig politibetjent kom til og tjekkede vores pas.

 

Endelig i luften

Så kunne vi få lov til at komme ned og kede os med resten af de rejsende, der også ventede på flyet. Vi blev “sikkerheds-interviewet”, og fik plads på et propfyldt Delta Airlines fly fra 1950 – eller deromkring. Der var personlig touchskærm ved sæderne, men man kunne ikke rigtig trykke på dem 🙂 Men vi skal være glade – på hjemvejen er der kun skærme i loftet med fælles filmvisning. På den positive side skal det siges, at med fælles skærme kan det måske lykkes at se en film færdig – jeg så to gange en halv film på vejen til Atlanta….

I like your haircut!

Godt landet efter 10 timer, så kom turen til immigrationen. Laaaaaaang kø. Vi blev endelig kaldt frem til Glenn (der i øvrigt var en dame). Vi var som sædvanligt meget artige og venlige og gjorde alt i vores magt for, at hun venligst skulle lukke os ind.
Det viste sig, hun var en vittig yngre dame, og Kim fik turens to første komplimenter . “I like your haircut” og “what a blasting smile” ( eller noget i den stil, da han skulle fotograferes til forbryderalbummet),
Så Kim var glad – og det var vi andre også – da vi forlod immigrationen og fik lov at blive sluppet ind.

Vi tog en shuttlebus til toget Marta, der tog os til Downtown. Ingen problemer med at finde vores hotel. Hyggeligt og fint.
Vi gik en hurtig tur i byen. Vi fandt Coca Cola World, som vi skal besøge i morgen, gik gennem Centennial Olympic Park, hvor vi fandt Guld-pigene fra Atlanta 1996. Der var noget musik i parken – dog var der pause, da vi kom forbi. Her slog det os første gang – der er kun sorte mennesker i Atlanta. Og det er der!!!
Ikke at det gør noget – bare sjovt at opleve.


Vi var på jagt efter lidt mad, og endte på Hard Rock Cafe. Det var meget hyggeligt, vi fik en sød og vaks servitrice. Maden var dog ikke noget at skrive hjem om, men så har vi prøvet det. Og Rasmus fik brugt sine første penge på en Hard Rock t-shirt  – så han er i gang 😉
Hjem og sove. Kl. 20 var der stille på hotelværelset efter en rejsedag på 24 timer…. gaaaaab.

Series Navigation<< Så tæller vi nedOn the road again – og zirrrrp >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.