Hjem » Sidste nyt på bloggen » On the road again

Bæstet aka vores autocamper - og et Rocky Mountain
This entry is part 2 of 9 in the series Skjøntour 2015 USA
Bæstet vol. 3 – og et Rocky Mountain

Endelig – tiden var kommet til at vi kunne hente vores camper.

Pickup-time var dog først kl. 14.30, så søster kørte os til Walmart, hvor vi handlede hele butikken. Bare så vi havde det mest nødvendige at udstyre vognen med.

Herefter kørte vi retur til “søsters hus” i Lafayette, hvor vi sendte familien Schmidt i forvejen til den campingplads i Rocky Mountains, hvor vi skulle overnatte sammen.

Første Uber-tur

Til at køre os fra huset til pickup-stedet prøvede vi for første gang tjenesten Uber – og jeg må sige, det er sgu smart. Man taster ind, hvor man er, og hvor man vil hen, og bestiller. Så får man at vide, hvilken vogn, der kommer, hvilken chauffør, der kører, og man kan følge vognen via gps, så man er klar, når den ankommer.
Samtidig betaler man via nettet, så der er ingen kontanter involveret – smart og effektivt, må jeg sige.

 

 

Afhentning af “bæst vol. 3”

Vi ankom til pickup hos Cruise America, hvor de havde travlt. Så vi måtte vente lidt ekstra tid, og da vi så endelig fik bæstet, var det en god, slidt udgave, der i hvert fald ikke bar præg af at have været i hænderne på folk med et særligt veludviklet rengørings-gen. Men what the heck – bilen kunne køre (7-9-13). Og vi har jo heller aldrig været kendt for at hænge os i detaljer som jord i bagagerummet eller insektlig på frontruden. Så afsted det gik ,,,,

Kim styrede sædvanen tro for vildt, når det kommer til at køre et 10 meter langt mobilehome. Så selv de smalle gader i Lafayette var ingen nævneværdig udfordring. Så vi fik hurtigt hentet vores ting i huset, og satte herefter kursen mod Rocky Mountains, hvor Familien Schmidt allerede ventede.

Få den ultimative guide til autocamper i USA her…

Hygge i Rocky Mountains

Vi havde en hyggelig aften med bål og fantastisk udsigt til de sneklædte bjerge, og vi fik stiftet bekendtskab med de første dyr. Elk – nogen, der har et bud på, hvad det er på dansk??

Næste morgen tjekkede vi ud, inden vi kørte med shuttlebus op til Bear Lake, hvor vi nåede en lille hike, inden vi sagde farvel til søster og co. Herefter startede vores roadtrip for alvor. Vi var “on the road again”.

sunset wyoming
Flot aften i Wyoming
On the road again

First stop – Wyoming

Vi kørte videre via Cheyenne, og endte med på en MEGET øde vej, hvor vi måtte ty til en lokal park. Parken lå 5 km. oppe af verdens mindst vedligeholdte grusvej. Lige noget for et stort skrummel af en RV fyldt med kopper, tallerkener og andre støjende fornødenheder.
MEN – vi kom frem, og traditionen tro var pladsen faktisk ok hyggelig, når man lige var faldet til.

 

Series Navigation<< I think the hole town is highThe founding fathers – og en masse bison >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.