Hjem » Sidste nyt på bloggen » Så tæller vi ned

Planlægning er den halve fornøjelse. @komastaj
This entry is part 1 of 11 in the series Skjøntour 2013 USA

Så er det sørme ved at være så vidt igen. Så tæller vi ned igen.
Natten mellem tirsdag og onsdag sætter vi kursen mod Atlanta via Tyskland, og vi glæder os.

I år går turen altså til Sydstaterne, og på rejseplanen er Great Smoky Mountains, Nashville, Memphis, New Orleans og de lækre strande ved den Mexicanske Golf.

Vi er så småt ved at være klar – vi planlægger ikke at medbringe alt for meget bagage, da erfaringerne fra sidste år er, at vi jo nok “kommer til” at købe lidt tøj hen ad vejen 😉

Lidt panik før afrejsen

Der er dog ikke styr på alting. Jeg var jo så uheldig at miste min pung sidste weekend, og i pungen lå bl.a. mit kørekort (og en masse andre kort – og jo, en masse kontanter).
Mandag var jeg på Borgerservice for at bestille et nyt kørekort, og de ville behandle det som en hastesag. Nu er det fredag, og jeg har ikke modtaget noget endnu….
Jeg fik dog et nyt visakort med posten i dag, så den “detalje” skulle være på plads.

Ellers planlægger vi at opdatere på denne blog – og så har jeg indgået en lille aftale med FDM-travel, at vi opdaterer lidt fra vores tur på deres facebook-side.

Jeg håber, I har lyst til at følge lidt med os rundt i Sydstaterne!

Series NavigationMonster-rejsedag vel overstået >>
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.