Hjem » Sidste nyt på bloggen » Sidste nat med bæstet

This entry is part 11 of 11 in the series Skjøntour 2013 USA

Efter den lange dag med strand, vand og masser af frisk luft og vejhjælp står vi op til en lang køredag. Vi vil gerne nå til Atlanta – en køretur på omkring 550 km., hvilket er meget i en stor RV.

Men turen går fint, og vi får tjekket ind på en hyggelig campingplads, der ligger omkring 50 km. fra stedet, hvor bæstet skal afleveres i overmorgen. Vi får lavet mad, slapper af og hygger lidt i camperen.

Sidste tur i Walmart for denne gang

Dagen efter står den på oprydning og de sidste indkøb. Vi handler i Walmart – hvor ellers – og får herefter pakket og gjort camperen ren. Alt det grej, vi ikke kan tage med hjem, giver vi til vores naboer. Det er et venligt ældre ægtepar, der er på ferie med deres to børnebørn. De er mere end lykkelige for alle vores “left-overs”.

Om aftenen spiser vi store steaks på en Longhorn restaurant, og betaler omkring 600 kr. for alle fem mand. Det må da siges at være en god pris.

Farvel og tak for denne gang

Efter en god nats søvn i den fine, rengjorte camper, står vi op og kører til afleveringsstedet. Stedet i Atlanta er meget mindre end der, hvor vi afleverede sidste år i San Francisco.

Læs om vores første roadtrip her

Men de er vældig flinke og hjælpsomme. En af de ansatte tilbyder at køre os alle i lufthavnen for 40 dollars, så vi ikke behøver at bøvle med en taxa. Det takker vi ja til, og kommer sikkert til lufthavnen.

Herfra går turen tilbage over Atlanten, og turen er slut for i år – suk….

Series Navigation<< USS Alabama – og den Mexicanske Gulf
Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.