Hjem » Sidste nyt på bloggen » Spot on – Cinque Terre

Italien

Cinque Terre er et af de mest fotogene steder, jeg har oplevet. De gode motiver står i kø, og det er svært ikke at begejstres.

Her er et par af mine bedste billeder fra min rejse i april 2017.

Man kan hike mellem de fem små byer. Her er en af de udsigter, der venter dig, hvis du går turen mellem Vernazza og Corniglia.

Tag en tur på vandet og se det hele fra vandsiden. Det betaler sig…

Laundry today – or naked tomorrow…

Riomaggiore set fra oven

“Love-locks” på ruten mellem Vernazza og Corniglia.


På stranden i Monterosso.


Riomaggiore by night…

Godnat i Cinque Terre.

Var det nyttigt? Del denne post med dine venner

Jeg hedder Betina Skjønnemand, og jeg elsker at rejse. Jeg er til daglig lokalredaktør på en lokalavis i Sønderjylland, og bruger det meste af min fritid - og alle mine sparepenge - på at rejse. Jeg har rejst rigtig meget i Frankrig, en del i USA og ellers besøgt en lang række europæiske storbyer. Jeg er hele tiden på jagt efter nye rejsemål og nye lande, som jeg kan besøge.