Hjem » Tips og tricks » Overnatning

Sådan booker du selv din overnatning

Hvis du har brug for at booke et hotel eller en lejlighed til din ferie, så er der mange muligheder. Og det er slet ikke så svært.

 

Udsigten fra vinduet i vores Airbnb-lejlighed i Athen fejlede bestemt ikke noget. Foto: Linda Schultz Eriksen.

Jeg bruger selv mest hotelsøgningssiden Booking.com – den er blevet rigtig god, og kan bruges både hvis man søger efter et hotelværelse, men er på det seneste også blevet rigtig god, når man er på jagt efter en lejlighed.

Når jeg rejser med familien, så søger jeg tit efter en lejlighed, for så behøver man ikke spise ude til hvert eneste måltid.

En af dem er Airbnb, som er en platform, der formidler lejligheder mellem private lejere og udlejere.

Jeg har selv brugt Airbnb til en overnatning i Memphis, Lissabon, Texas, Athen og Budapest, hvor vi fik en fantastisk lejlighed midt i byen med udsigt til Akropolis.

Alle gange har det fungeret upåklageligt.

Hvis du også tænker på at booke din ferielejlighed via Airbnb, så kan du med fordel booke via linket herunder – så får du 220 kr. rabat på din lejlighed – og jeg får 120 kr. indsat på min Airbnb-konto.

Få rabat på din første AirBnB-lejlighed

(DISCLAIMER: Nogle link på denne side er såkaldte affiliate-links. Det betyder, at jeg får en lille skilling, hvis du bestiller dit hotel eller din lejlighed via mit link til Booking.com. Prisen er den samme for dig. Jeg anbefaler ALDRIG noget, jeg ikke selv har prøvet, og som jeg kan stå inde for).